Lördagen den 24 april så var det återigen dax att visa vilka som står högst på näringskedjan. Och om Nemo råkade i farligheter, så var det inget mot vad hans kusiner gjorde! Med kraftfulla primatrop och rejäla påkar i händerna så tog sig SockerOllon ann ett av de hårdaste mandomsprov som någonsin funnits - GäddHunt!

Efter förra årets minst sagt dåliga uppslutning så blev årets version av jakten en formidabel succé, då vi fördubblade deltagarantalet! Desvärre så hjälpte det, ur en resultatmässig syn, inte nämvärt. Förutom den sedvanliga orgien av paddor så var det endast ett fåtal elakingar som var kvar när SockerOllon anlände. Men dessa jagades furiöst runt ibland vassen. Det spekulerades om gäddorna hade dragit söder ut i år, eller om den varma våren hade gjort att vi var sent ute.

Efter över två timmars vild kamp i vassen så kunde vi sumera ihop: 9 nertrampningar, 1 avslagen påk, 8 nerfrusna testiklar, 25 kastratskrik, 2043 rejäla svordomar och 0 klubbade gäddor. Vi kan lova att SockerOllon har blodtörstigt blodade tänder efter årets bottennotering i hunterhistorien. Nästa år kommer vi tillbaka, lita på det! I dom lugnaste vatten...

Hunters 2004! Fr. v: Björn Karlsson, Tomas Englund, Henrik Bodin och Henrik Danielsson.
Man verkligen ser rutinen när de två gamla Huntersrävarna Tomas och Henrik är på jakt!
Taktiksnack.
Danielsson smyger runt i de stora jaktmarkerna.
Likt en flock lejon så smyger sig Huntergänget på ett högst ovetande byte, tills plötsligt då det är full attack! En våldsam kamp bryter ut mellan bytet och Henrik. Märk väl dom rejäla högerkrokarna.
Tomas tittar besviket på årets gäddor...
- Var dom inte större förr?
Björn "the rookie" Karlsson spanar runt.
Björn visar stolt upp sitt första byte i Gäddhunt- historien.
Tomas "the oldie" visar vart gammelgäddan ligger.
I vassen lurar de fulaste av fiskar.
Ett kraftigt köttsår är resultatet efter en hård offensiv i vassen. -Nu lockar vi haj grabbar!
Dagens roligaste bravad gav Björn "the rookie" Karlsson på, då han skulle visa sina ballerinakunskaper. Naturligtvis så gick han i plurret till allas stora förtjusning!
Sedan dess ska alla rookies genomgå detta mandomstest
Möt en snorjärs.
Möt Anders som stod för dagens vidrigaste bravad. Gissa vart snorjärsen ligger...
Vi andra höll oss till korv med bröd, och en och annan öl.
SockerOllon sumerar 2004 års GäddHunt så här: Lyckat på ytan, å andra sidan skitdåligt!