Vad har Världsmästare i innebandy, Svenska mästare i hockey och Sås-Janne gemensamt? Jo de var samtliga en del av Sockerollon Trophy 2013. För sjunde året gick Värmlands mest prestigefyllda cup av stapeln där 10 hugade lag satsade allt för att nå den ärorika Trophyn. Men regerande mästarna Rignells Rebeller lyckades med det inget annat lag lyckats med tidigare - de försvarade Trophyn!

I år är det 100 år sedan OS i Stockholm annordnades och det första marathon ägde rum på svensk mark. Detta skulle uppdagas med pompa och ståt till dess ära. SockerOllon var inte sena att anmäla sig till detta lopp för att ta del av stämningen, utmaningen och prestationen av att klara ett marathon. Hur svårt kan det vara?

Taggar

Ett lika säkert vårtecken som tussilago är när över 100 innebandyspelare lämnar sola i Karlstad och går in och gör upp om korpinnebandyns ädlaste diamant - SockerOllon Trophy! Förra årets gigant från Vänersborg, Al Bandy, skulle utmanas av nio glödheta motståndare som inte ville något hellre än att få kröna säsongen med ett avslutande guld. Det var elaka maskiner från nordvärmland, innebandyeleganter från forntiden, tvåfaldiga trophymästare från Kil och mästarlag från Grums, Arvika och Karlstad. Alla bidrog till att göra den sjätte Trophyn till den bästa någonsin!

SockerOllon Trophy hamnade återigen i Vänersborg!

Ett mästarlag från Vänersborg, ett tufft hockeykollektiv från Kil, elaka maskiner ifrån Torsby, gamla klassiker från Kil och Grums samt en stukad regerande mästare från Fagerås gjorde alla upp om innebandysveriges svar på den heliga graal – SockerOllon Trophy! Och likt evigt liv är det livslång ära att få lägga vantarna på den tyngsta pokalen i Värmland. 2011 skulle den återigen lämna länet efter den mest fartfyllda Trophyn någonsin!

Taggar

Fagerås fullbordade trippeln i SockerOllon Trophy 2010!

I fyra år har massor av lag från rikets hörn kämpat i korpsveriges absolut bästa avslutning. Och att den fjärde inteckningen i pokalernas pokal skulle bli en het historia visste vi redan innan domarna blåste igång den första matchen i SockerOllon Trophy 2010!

Taggar

SockerOllon Trophy firade tre år och den unga pokalen hittade åter hem till Kil efter ett år i Vänersborg. Men resan mot den skönaste av pokaler var en skumpig färd full av hårt motstånd och tvivel! SockerOllon Trophy 2009 blev en av tidernas jämnaste cup där man fick se hårt spel och mer straffar än Guantanamofängelset och republiken Kina tillsammans!

Taggar

Henrik Bodin är klubbmästare 2008!

Söndagen den 12 oktober 2008 var det dags igen! SockerOllons fjärde klubbmästerskap i krocket och allt var sig likt trots den sena hösten. Solen sken, bågar var i vägen och spelet var pinsamt dåligt! Några nyheter var dock att man genomgående börjat spela ett spel utan att croquera! Precis som tidigare KM så var det den som sög minst som slutligen stod där som segrare. I år var det Henrik Bodin.

Taggar

Tigrar knep det andra SockerOllon Trophy!
För andra året i rad gick SockerOllon Trophy av stapeln. Innebandyfesten där tio lag gör upp om den vackraste och mest legendariska av alla priser! Och det blev en lördag full av skrällar, hårda tacklingar, vackra dragningar och slutligen en revanchsugen segrare. 

Taggar

Sidor

Prenumerera på Sockerollon artiklar